Naša obaveza

U obrtu Ilić-Metal znamo koliko je privatnost važna našim korisnicima i nastojimo biti jasni u vezi s time kako prikupljamo, otkrivamo, prenosimo i pohranjujemo vaše osobne podatke.

Ova Pravila privatnosti primjenjuju se na internet stranicu ilic-metal.hr kao i obrt Ilić-Metal. Ova se Pravila privatnosti primjenjuju neovisno o tome koristite li za pristup našoj internet stranici računalo, mobilni telefon, tablet, TV, drugi kućanski uređaj ili pametni uređaj.

U nastavku je naveden sažetak ključnih poruka sadržanih u našim pravilima privatnosti. Za detaljnije informacije o tome kako obrađujemo vaše podatke kliknite naslove ili nastavite čitati tekst u nastavku.

Prikupljanje Vaših podataka

Prikupljamo osobne podataka u vezi s internet stranicom:

  • podatke koje nam izravno dajete

Možemo zatražiti i zaseban pristanak za prikupljanje podataka ili vas zasebno obavijestiti o tome kako prikupljamo vaše osobne podatke na način koji je opisan u ovim pravilima privatnosti kako je propisano za određene osobne usluge.

Korištenje i dijeljenje podataka

Vaše podatke NE DIJELIMO S TREĆOM STRANOM BEZ VAŠEG DOPUŠTENJA (PRIVOLE)

Podatke koje prikupimo koristimo, između ostalog, da bismo:

  • pružili Usluge koje zatražite
  • shvatili način na koji koristite Usluge kako bismo mogli poboljšati vaš doživljaj

Dodatni podaci o određenim proizvodima i uslugama

Dok se ova Pravila privatnosti primjenjuju na sve naše Usluge, pružit ćemo vam i određene posebne dodatke u vezi s privatnošću koji sadrže dodatne informacije o našim postupcima u vezi s određenim Uslugama, ako je to potrebno. Ti se dodaci primjenjuju na vaše korištenje Usluga koje obuhvaćaju.

 

X